Berichten

Autolak Beschermen in de Herfst

Autolak Beschermen in de Herfst

Autolak Beschermen in de Herfst

Autolak Beschermen in het Herfst jaargetij. Herfst is hier.  Regen, droge bladeren en wind brengen niet alleen de staat van wegen en rijomstandigheden in gevaar, maar we moeten ook voor onze auto’s zorgen, vooral voor de  buitenkant.

Om uw auto tegen het weer te beschermen, volgen hier 5 eenvoudige tips  die het uiterlijk van uw auto verbeteren en behouden:

Vochtigheid

Ten eerste moeten we voorzichtig zijn met luchtvochtigheid, dit omdat nu gladheid komt bij de eerste regens.  Hoewel vocht op zichzelf geen problemen veroorzaakt, is het wel een problematische corrosie die daaruit kan ontstaan.  Daarom is het noodzakelijk om te controleren of we deuken, krassen of andere onvolmaakte verf op het oppervlak van de auto hebben, want zelfs als de onregelmatigheden er klein uitzien, kan het effect van vocht het uiterlijk van uw auto aanzienlijk verslechteren.

Droge bladeren

Droge bladeren kunnen ook corrosie veroorzaken.  Honderden bladeren vallen dit seizoen af, die op onze geparkeerde auto onder de bomen kunnen blijven liggen.  Voordat we gaan rijden, mogen we niet vergeten de bladeren waar mogelijk te verwijderen.  Met deze simpele beweging voorkomen we dat het zich onnodig ophoopt op het oppervlak van onze auto, vooral in het gebied van de voor- en achterkant van de auto.

Parkeren

Ook is parkeren onder bomen dit seizoen geen goed idee.  Het lijkt misschien de beste oplossing in de zomer, omdat het de auto beschermt  tegen ultraviolette straling. Naast afgevallen bladeren kunnen ze ook een bron van problemen zijn  met takken die door harde wind op de grond vallen en zo onnodige schade aan het voertuig veroorzaken.

Net als in andere seizoenen geven “boomtakken” ons vaak een reeks problemen  wanneer we daaronder parkeren die de staat van de lak en de blanke lak van onze auto ernstig kunnen beschadigen.  Daarom mogen we niet vergeten dat in dergelijke gevallen de takken en bladeren zo snel mogelijk moeten worden verwijderd om de mogelijkheid van corrosie te voorkomen.  De beste methode is om een vochtige microvezeldoek te gebruiken om ze te verzachten en vervolgens te verwijderen.

Regen

Ook bij regen is voorzichtigheid niet overbodig.  De meest optimistische automobilisten denken dat regen helpt om de oppervlakken van hun auto schoon te maken, vooral als ze deze proberen te schoonmaken tijdens het rijden in de regen, maar dit is verre van het geval.  Door dit te doen verslechtert de staat van de autolak, dit geld tevens ook voor zware voertuigen.

Schoonmaak

Last but not least moet u de carrosserie schoon houden.  Voel de noodzaak om het goed te doen, dus met de juiste producten en de nodige zorg.  Onthoud: handmatig reinigen  is altijd de beste oplossing.

Misschien is de sleutel tot goed carrosserie onderhoud, met name plaatwerk en autolak, het pad naar de werkplaats, waar ze controleren op eventuele onvolkomenheden die er zijn, hoewel dit niet altijd zichtbaar voor het blote oog is.  We mogen echter niet vergeten dat blanke lak en 2k kleurlak niet alleen een esthetische functie vervullen, maar ook een reden voor zorg moet zijn.

Terug naar Shop

 

Relatest posts

Leave Comments

Top