Maastricht autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

 Heeft u last van autoschade? Spotrepair Fonteyn kan u helpen!
In 2007 werd Spotrepair Fonteyn, gevestigd in het Noord-Brabantse Best, opgericht door de ervaren autoschadehersteller Pascal Fonteyn. Zijn bedrijf is actief op het gebied van krassen polijsten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Dit laatste wordt ook wel plaatselijk bijspuiten genoemd. Een vrij nieuwe methode om met behulp van deelreparatie uw autoschade professioneel en goedkoop te herstellen, in elke mogelijke kleur autolak. Bovendien is het een milieuvriendelijke methode. U kunt in Best terecht om uw autoschade te laten herstellen door Fonteyn, maar het is ook mogelijk om uw autoschade zelf te herstellen met behulp van de producten uit de webshop van Spotrepair Fonteyn. Zo kunnen mensen uit het hele land, van Maastricht tot aan Den Helder, profiteren van de producten van Fonteyn en hun autoschade zelf herstellen of hun auto zelf bijwerken.

 

Producten Spotrepair Fonteyn, Maastricht

Ook al zit Spotrepair Fonteyn misschien niet bij u om de hoek, woont u misschien wel Maastricht, het is toch mogelijk om te profiteren van hun producten. Op hun website ziet u de webshop. In deze webshop kunt u werkelijk alle mogelijke kleuren autolak, lakstift en autolakspuitbussen vinden. U vindt u eigen kleur autolak heel eenvoudig. Naast de autolak bent u hier ook op het juiste adres om de overige benodigdheden aan te schaffen voor het zelf herstellen en/of bijwerken van uw auto. Zo wordt er ook verkocht:

 • Tape
 • Kleefdoek
 • polijstmateriaal
 • Schuurmachines en schuurmateriaal
 • Reinigingsproducten
 • Plamuurmateriaal
 • wielhoezen
 • Maskers handschoenen
 • Spuitpistool
 • Polyester producten
 • Carrosseriekit
 • Simoniz kleuren wax

Webshop Spotrepair Fonteyn, bestellen vanuit Maastricht.

U bestelt uw producten online in de website en in twee werkdagen is het op uw adres, of u nu Maastricht woont of in het noorden van het land.

Service Maastricht

Misschien vraagt u zich af hoe u uw autoschade zelf moet herstellen. Daarvoor staan op de website van Spotrepair Fonteyn handige instructiefilmpjes, waarin duidelijk uitgelegd wordt welke stappen u moet nemen om de schade te herstellen en/of uw auto bij te werken. Heeft u toch nog vragen of advies nodig, bel of mail (met een foto van de autoschade, voor gericht advies) gerust naar Fonteyn:
Telefonische helpdesk: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse Maastricht

Zoals u al eerder kon lezen, maakt het niet uit waar u woont in het land. Uw producten worden binnen twee werkdagen bij u geleverd, ook bij u in Maastricht. Bestel uw kleur autolak, autolak spuitbussen, lakstift en/of andere benodigdheden voor autoschadeherstel bij Spotrepair Fonteyn! Voor vragen of advies neem gerust contact met Spotrepair Fonteyn op.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

534 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *