Arnhem Autolak Webshop Fonteyn

De webshop Spotrepair Fonteyn is onderdeel van het schadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn, gevestigd in de Noord-Brabantse gemeente Best. Eigenaar is autoschadehersteller Pascal Fonteyn, al tientallen jaren ervaren in dit werkgebied. Zijn bedrijf focust zich op het polijsten van krassen, spotrepair (plaatselijk bijspuiten) en uitdeuken zonder spuiten.
Fonteyn wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om van zijn producten te profiteren. Dat is de reden dat hij ook een webshop heeft opgericht. Zo kunnen mensen uit het hele land, van Arnhem tot aan Den Helder en van Groningen tot aan Maastricht, zelf hun auto herstellen en/of bijwerken met de producten van Spotrepair Fonteyn.

Spotrepair Fonteyn webshop, Arnhem

Stel u woont in Arnhem en u wilt zelf uw autoschade herstellen. Dat kan heel gemakkelijk met de producten van Spotrepair Fonteyn. U vindt hier alles wat u nodig heeft zelf uw autoschade te herstellen en/of uw auto bij te werken. Zo vindt u elke mogelijke kleur autolak van elk automerk. Heel eenvoudig vindt u op de website uw juiste autokleur. Naast autolak vindt u in de webshop bijvoorbeeld ook lakstift en autolak spuitbussen. Verder is in de webshop van Spotrepair Fonteyn onder andere te koop:

 • Schuurmachines en schuurmateriaal
 • Carrosseriekit
 • Reinigingsproducten
 • Autolak kleur in blik
 • Simoniz kleuren wax
 • Maskers handschoenen
 • Tape
 • Polyester producten
 • Kleefdoek
 • Materiaal om te polijsten
 • Wielhoezen
 • Spuitpistolen
 • Plamuur/materiaal

Wanneer u uw producten in de webshop besteld heeft, ontvangt u deze binnen twee werkdagen thuis.
Arnhem Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Service Arnhem

Spotrepair Fonteyn vindt het uiterst belangrijk om een goede service te leveren aan hun klanten. Zij zorgen voor een levering van hun producten in twee werkdagen op uw adres in Nederland, bijvoorbeeld in Arnhem. Daarnaast vindt u op hun internetsite handige instructievideo’s die u ter ondersteuning kunt gebruiken bij het zelf herstellen van uw autoschade met de producten van Spotrepair Fonteyn. Wanneer u uw een foto van uw autoschade mailt, is het ook mogelijk om advies op maat te ontvangen voor het herstellen van uw autoschade. U kunt dan mailen naar info@spotrepair-fonteyn.nl Ook is het mogelijk om op werkdagen tussen 08.30u en 17.00u te bellen met de helpdesk van Spotrepair Fonteyn op 0499-330028.

Interesse Arnhem

Heeft u autoschade en interesse in de milieuvriendelijke en voordelige producten van Spotrepair Fonteyn, neem een kijken in de webshop voor alle mogelijke kleuren autolak, lakstift, spuitbussen autolak, schuurmateriaal, polijstmateriaal, kleefdoek, reinigingsproducten of andere benodigdheden. Voor vragen of advies, neemt u contact op met onze telefonische helpdesk of via de mail.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

535 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *