Veldhoven Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Veldhoven Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Info: Veldhoven Autolak

Heeft u last van autoschade? Spotrepair Fonteyn kan u helpen!
In 2007 werd Spotrepair Fonteyn, gevestigd in het Noord-Brabantse Best, opgericht door de ervaren autoschadehersteller Pascal Fonteyn. Zijn bedrijf is actief op het gebied van krassen polijsten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Dit laatste wordt ook wel plaatselijk bijspuiten genoemd. Een vrij nieuwe methode. Om met behulp van deelreparatie uw autoschade professioneel en goedkooper te herstellen.Dit in elke mogelijke kleur autolak. Bovendien is het een milieuvriendelijkere methode. U kunt in Best terecht om uw autoschade te laten herstellen door Fonteyn.Maar het is ook mogelijk om uw autoschade zelf te herstellen met behulp van de producten uit de webshop van Spotrepair Fonteyn. Zo kunnen mensen uit het hele land, van Maastricht tot aan Groningen, profiteren van de producten van Fonteyn. En tevens hun autoschade zelf herstellen of deze auto zelf bijwerken.

Wil je niet online bestellen?Dan kun je bij ons ook producten ter plaatse kopen.Bijna alle producten kunnen we direct maken, of uit ons magazijn pakken.

Er is een mogelijkheid om een kleurstaal kosteloos bij ons in te laten meten.

Op zaterdags meestal open van 9.30 uur tot 13.30

Producten: Veldhoven Autolak

Ook al zit Spotrepair Fonteyn misschien niet bij u om de hoek, woont u misschien wel Veldhoven, het is toch mogelijk om te profiteren van hun producten. Op hun website ziet u de webshop. In deze webshop kunt u werkelijk alle mogelijke kleuren autolak, lakstiften en autolak spuitbussen vinden. U vindt u eigen kleur autolak heel eenvoudig. Naast de autolak bent u hier ook op het juiste adres om de overige benodigdheden aan te schaffen voor het zelf herstellen en/of bijwerken van uw auto. Zo wordt er ook verkocht:

Service: Veldhoven Autolak

Misschien vraagt u zich af hoe u uw autoschade zelf moet herstellen. Daarvoor staan op de website van Spotrepair Fonteyn handige instructiefilmpjes, waarin duidelijk uitgelegd wordt welke stappen u moet nemen om de schade te herstellen en/of uw auto bij te werken. Heeft u toch nog vragen of advies nodig, bel of mail (met een foto van de autoschade, voor gericht advies).Of kom even langs.
Telefonische helpdesk: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Veldhoven Autolak

Zoals u al eerder kon lezen, maakt het niet uit waar u woont in de regio. Uw producten worden binnen twee werkdagen bij u geleverd, ook bij u in Maastricht. Bestel uw kleur autolak, autolak spuitbussen, lakstift en/of andere benodigdheden voor autoschadeherstel bij Spotrepair Fonteyn! Voor vragen of advies neem gerust contact met Spotrepair Fonteyn op.

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

693 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top