Eindhoven Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Autoschadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn is in 2007 opgericht door Pascal Fonteyn. Zijn autoschadeherstebedrijf is gevestigd in de Noord-Brabantse gemeente Best (nabij Eindhoven). Als zeer ervaren autoschadehersteller, richt Fonteyn zich met zijn bedrijf op het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Dit laatste is een milieuvriendelijk en voordelige manier om autoschade te herstellen door deze plaatselijk bij te spuiten. Fonteyn zorgt er voor dat dit met exact de goede kleur autolak gebeurd.
Spotrepair Fonteyn biedt zijn klanten ook de mogelijkheid om hun autoschade thuis zelf te herstellen. Hij verkoopt hiervoor zijn producten in een webshop. Wanneer u hier bestelt, heeft u uw producten binnen twee werkdagen thuis. Woont u toevallig vlakbij, bijvoorbeeld in Eindhoven, staat het u ook vrij om de producten zelf op te halen:
Spotrepair Fonteyn
Industrieweg 164A
5683CG Best

Spotrepair Fonteyn webshop, Eindhoven

Wanneer u de handige instructiefilmpjes op de website van Spotrepair Fonteyn bekijkt, ziet u welke producten u nodig heeft om uw autoschade te herstellen. Deze producten zijn te bestellen in de webshop op de website. Zo vindt u hier onder andere alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken, zodat u uw auto met exact de goede kleur autolak kunt herstellen.
Bij Spotrepair Fonteyn kunt terecht voor onder andere:

 • Autolak kleur in blik
 • Lakstift
 • Autolak spuitbussen
 • Tape
 • Simoniz kleuren wax
 • Carrosseriekit
 • Kleefdoek
 • Maskers en handschoenen
 • Schuurmachines en ander schuurmateriaal
 • Materiaal om te polijsten
 • Wielhoezen
 • Polyester producten
 • Spuitpistolen
 • Plamuur/materiaal
 • reinigingsproducten

Spotrepair Fonteyn webshop, Eindhoven.
 

Service Eindhoven

Een goede service staat bij Spotrepair Fonteyn voorop. Bestelde producten worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd. Woont u vlakbij, bijvoorbeeld in het naastgelegen Eindhoven, dan kunt u ook heel gemakkelijk de spullen afhalen.
Ontvangt u graag advies op maat? Dat kan. U stuurt heel eenvoudig een mailtje met een foto van uw autoschade en Fonteyn geeft u advies voor het zelf herstellen van deze autoschade. Naast mailen, kunt u op werkdagen tijdens kantooruren ook altijd bellen met de helpdesk:
Telefoonnummer: 0499-330028 (werkdagen van 08.30u-17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse Eindhoven

Bij interesse voor het zelf herstellen van uw autoschade, neem een kijkje op de website van Spotrepair Fonteyn. De handige instructiefilmpjes geven u informatie over het zelf herstellen van de autoschade. Ook vind u alle benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade in exact de goede kleur autolak.
Bij vragen en of behoefte aan advies, neemt gerust contact op!

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

540 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *