Den Bosch autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

 Sinds 2007 heeft Pascal Fonteyn zijn eigen bedrijf voor autoschadeherstel, Spotrepair Fonteyn. Spotrepair Fonteyn is gevestigd in de gemeente Best en richt zich met name op krassen polijsten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair (plaatselijk bijspuiten). Spotrepair is een ander woord voor deelreparatie, een vrij nieuwe methode om autoschade professioneel, voordelig en milieuvriendelijk te herstellen. Hiervoor kunt u met uw auto terecht bij Spotrepair Fonteyn, maar u kunt ook uw eigen autoschade zelf herstellen met behulp van de producten van Spotrepair Fonteyn. Hiervoor heeft Fonteyn een webshop. Woont u bijvoorbeeld in Den Bosch of elders in het land, dan bestelt u eenvoudig uw producten in de webshop. U ontvangt deze binnen twee werkdagen thuis in Den Bosch of elders en u kunt uw eigen autoschade herstellen en/of uw eigen auto bijwerken.

Producten Spotrepair Fonteyn, ook bezorging in Den Bosch

Op de website van Spotrepair Fonteyn vindt u hun webshop. Hier kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw autoschade zelf te herstellen en/of uw eigen auto bij te werken. U zoekt de precieze kleur van uw autolak? Geen probleem. In de webshop vindt alle mogelijke autokleuren van alle automerken. Zo bestelt u eenvoudig de goede kleur autolak, lakstift en autolak spuitbussen. Daarnaast vindt u ook de andere benodigdheden voor autoschadeherstel:

 • Polijstmateriaal
 • Schuurmachines en schuurmateriaal
 • Reinigingsproducten
 • Tape
 • Plamuurmateriaal
 • Simoniz kleuren wax
 • Maskers handschoenen
 • Wielhoezen
 • Spuitpistool
 • Polyester producten
 • Carrosseriekit
 • kleefdoek

Bestel uw benodigdheden en in twee werkdagen is het bij u thuis in Den Bosch of waar u maar wilt

Service Den Bosch

Een goede service staat bij Spotrepair Fonteyn voorop. Met behulp van de benodigdheden herstelt u uw autoschade zelf, maar niet zonder de mogelijkheden van advies op maat. Allereerst vindt u op de website handige instructiefilmpjes waarin uitgelegd wordt hoe u met behulp van de producten van Fonteyn zelf uw autoschade herstelt. Heeft u echter toch nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op:
Telefonisch: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.00u)
Via de mail: info@spotrepair-fonteyn.nl
Het is fijn wanneer u een foto meestuurt van uw autoschade. Fonteyn kan u dan advies op maat bieden.

Interesse Den Bosch

Waar u ook woont in het land, van Den Bosch tot Groningen, Spotrepair Fonteyn bezorgt uw materiaal voor autoschadeherstel al binnen twee werkdagen. Autolak en autolak spuitbussen in alle mogelijke kleuren en verdere benodigdheden als plamuur- en schuurmateriaal, carrossiekit en spuitpistool. Neemt u gerust contact met Spotrepair Fonteyn op met vragen en/of advies. Een goede service staat voorop!

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

432 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#
Op voorraad
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *