Oirschot Autolak Webshop Fonteyn

Op het industrieterrein van de gemeente Best is autoschadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn gevestigd. Eigenaar Pascal Fonteyn is een zeer ervaren autoschadehersteller, die zich met zijn bedrijf richt op het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair (plaatselijk bijspuiten). Fonteyn zorgt ervoor dat het herstellen van de schade in exact de goede kleur autolak gebeurd.
U kunt uw autoschade laten herstellen door Spotrepair Fonteyn, maar er is ook een mogelijkheid om zelf uw autoschade te herstellen met de producten van Spotrepair Fonteyn. Fonteyn heeft hiervoor een webshop aan zijn website toegevoegd. U bestelt hier heel eenvoudig uw producten om zelf uw autoschade te herstellen en/of auto bij te werken en binnen twee werkdagen heeft u deze bij u thuis. Woont u toevallig in de buurt van Best, bijvoorbeeld in Oirschot, kunt u ook uw producten ophalen bij Spotrepair:

Spotrepair Fonteyn
Industrieweg 164A
5683CG Best

Spotrepair Fonteyn webshop, Oirschot

In de webshop van Spotrepair Fonteyn vindt u alle producten die nodig zijn om uw autoschade zelf te herstellen in exact de goede kleur autolak van uw auto. De volgende producten vindt u onder andere in de webshop:

 • Autolak kleur in blik
 • Autolak spuitbussen
 • Lakstift
 • Maskers en handschoenen
 • Materiaal om te polijsten
 • Tape
 • Simoniz kleuren wax
 • Carrosseriekit
 • Kleefdoek
 • wielhoezen
 • Spuitpistolen
 • Schuurmachines en ander schuurmateriaal
 • Polyester producten
 • Plamuur/materiaal
 • reinigingsproducten

 Oirschot Autolak Webshop Fonteyn

Service Oirschot

Spotrepair Fonteyn vindt een goede service van groot belang. U kunt kiezen om uw producten thuis te laten bezorgen, binnen twee werkdagen na uw bestelling. Maar er ook een mogelijkheid om uw producten af te halen bij de vestiging van Spotrepair in Best. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld vlakbij woont, zoals in Oirschot of omgeving.
Om het zelf herstellen van uw autoschade te vergemakkelijken, heeft Spotrepair fonteyn handige instructiefilmpjes op hun website geplaatst. Op deze filmpjes ziet u hoe u zelf uw autoschade kunt herstellen met de producten van Fonteyn, met exact de goede kleur autolak.
Mocht u nog vragen hebben of behoefte aan advies bij het herstellen van uw autoschade dan kunt u ook altijd bellen of mailen. Er is zelfs een mogelijkheid om een foto van uw autoschade te mailen, zodat u advies op maat ontvangt voor het herstellen van uw autoschade.
Telefoonnummer: 0499-330028 (werkdagen van 08.30u-17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse Oirschot

Wilt u graag zelf uw autoschade op een voordelige en milieuvriendelijke manier herstellen, in exact de goede kleur autolak voor uw auto? Bestel uw producten dan bij Spotrepair Fonteyn. Hier vindt u alle benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade. Ook levert het bedrijf een goede service. Heeft u namelijk nog vragen of behoefte aan advies bij het herstellen van uw autoschade, dan staat Fonteyn telefonisch en via de mail voor u klaar!

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

535 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *