Amsterdam Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Amsterdam Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Over Ons

Enkele jaren geleden (2007) richtte Pascal Fonteyn zijn bedrijf Spotrepair Fonteyn op. Dit bedrijf, gevestigd in de gemeente Best, herstelt uw autoschade door middel van het uitdeuken zonder spuiten, het polijsten van krassen en het plaatselijk bijspuiten van uw auto met elke mogelijke kleur autolak. Dit laatste wordt ook wel spotrepair genoemd.
Woont u wat verder weg van de gemeente Best (bijvoorbeeld in Amsterdam), maar wilt u wel profiteren van de voordelige en milieuvriendelijke producten van Spotrepair Fonteyn? Bestel uw producten in de webshop van hun website. Hier vindt u alle benodigdheden, van autolak tot schuurmaterialen, om zelf uw autoschade te herstellen en/of uw auto bij te werken.

 Amsterdam Autolak bestellen Webshop

Wat kunt u vinden in de webshop van Fonteyn? Alles wat u nodig heeft om zelf uw autoschade te herstellen!
Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u uw autoschade herstelt in exact de goede kleur autolak. Geen probleem, Fonteyn beschikt over alle mogelijke kleuren autolak van elk automerk. Op de website zoekt u eenvoudig uw eigen kleur autolak op.
De volgende producten kunt u onder andere bestellen in de webshop van Spotrepair Fonteyn: autolak kleur in blik, lakstift, autolak spuitbussen, kleefdoek, polyester producten, tape, plamuur/materiaal, spuitpistolen, wielhoezen, schuurmateriaal, schuurmachines, carrosseriekit, materiaal om te polijsten, Simoniz kleuren wax, maskers handschoenen en reinigingsproducten.
Amsterdam Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Service: Amsterdam Autolak

Wanneer u uw producten voor het zelf herstellen van uw auto bij Spotrepair Fonteyn gekocht heeft, ontvangt u deze binnen twee werkdagen op het door u aangegeven afleveradres. Dit kan elk adres in Nederland zijn, van Amsterdam tot Maastricht tot de wadden.
Om het herstellen van uw autoschade te vergemakkelijken staan er handige instructievideo’s op de website van Fonteyn. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen of mailen voor advies en tips. Als extra service kunt u een foto van uw autoschade mee sturen, zodat Pascal u advies op maat kan bieden. Op werkdagen kunt u tijdens kantoortijden (van 08.30u tot 17.00u) bellen met de helpdesk op 0499-330028. Mailen kan altijd op info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Amsterdam Autolak

Het maakt niet uit waar u in Nederland woont, of u nu bijvoorbeeld in Amsterdam woont of Maastricht, Spotrepair Fonteyn levert u gekochte producten in twee werkdagen bij u thuis. Zo kunt u, met behulp van de autolak (in welke kleur dan ook), lakstift, autolakspuitbussen en/of andere bestelde producten als schuurmateriaal, polijstmateriaal en plamuur, op korte termijn uw autoschade herstellen.
Heeft u interesse in onze producten om zelf uw autoschade te herstellen en/of uw auto bij te werken, bel of mail ons gerust!

Terug naar Shop

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

691 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags