Assen Autolak Webshop Fonteyn

 Voor het herstellen van uw autoschade kunt u terecht bij Spotrepair Fonteyn, gevestigd in de Noord-Brabantse gemeente Best. Eigenaar Pascal Fonteyn heeft tientallen jaren ervaring als autoschadehersteller en focust zich met zijn bedrijf op uitdeuken zonder spuiten, polijsten van krassen en spotrepair. Dit laatste is een voordelige en milieuvriendelijke manier van het plaatselijk bijspuiten van uw auto.
Graag helpt Fonteyn zoveel mogelijk mensen in het land met het herstellen van hun autoschade. Ook de mensen die verder weg wonen, bijvoorbeeld in Assen. Daarom heeft hij ook een webshop, waarin u alle benodigdheden vindt voor het zelf herstellen van uw autoschade en/of bijwerken van uw auto. U vindt hier onder andere alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken.

Spotrepair Fonteyn webshop, Assen

Omdat het belangrijk is dat u uw auto in exact de goede kleur kunt herstellen, vindt u op de website van Spotrepair Fonteyn alle kleuren autolak van alle automerken. U kunt ze heel eenvoudig opzoeken en zo de goede kleur autolak bestellen.
Naast autolak, autolak spuitbussen en lakstift, bent u ook aan het goede adres bij Fonteyn voor de overige benodigheden om zelf uw autoschade te herstellen en/of uw auto bij te werken. Zo verkoopt Spotrepair onder andere: kleefdoek, Simoniz kleuren wax, plamuurmateriaal, reinigingsproducten, tape, wielhoezen, maskers, handschoenen, carrosseriekit, schuurmachines, schuurmateriaal, spuitpistolen, polyesterproducten en materiaal om te polijsten.
Assen Autolak Webshop Fonteyn

Service Assen

Wanneer u uw producten besteld heeft, ontvangt u deze in twee werkdagen thuis, ongeacht waar u woont in het land. Spotrepair Fonteyn levert door het hele land, van Assen tot aan Amsterdam, van Maastricht tot aan Den Helder.
Spotrepair Fonteyn vindt het belangrijk om een goede instructie bij hun producten te leveren. Een instructievideo is daarbij erg handig. U vindt deze op hun website.
Mocht u nog vragen hebben en/of advies nodig hebben, belt of mailt u gerust met Spotrepair Fonteyn. Wanneer u een foto van uw autoschade meestuurt, biedt Spotrepair Fonteyn tevens de mogelijkheid om advies op maat te ontvangen.
Telefonisch is Spotrepair Fonteyn op werkdagen tijdens kantooruren (08.30u-17.00u) bereikbaar op 0499-330028. Via de mail zijn zij bereikbaar op info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse Assen

Van Assen tot aan Amsterdam, van Maastricht tot aan Den Helder, Spotrepair levert hun producten overal in het land in twee werkdagen. Met behulp van de autolak kleur, autolak spuitbussen en lakstift, herstelt u voordelig en milieuvriendelijk zelf uw autoschade. Ook voor overige benodigdheden, zoals reinigingsproducten, polijstmateriaal, tape en kleefdoek, bent u bij Spotrepair Fonteyn aan het juiste adres.
Bij interesse kijkt u op onze website met webshop. Voor vragen en advies, bel of mail gerust.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

534 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *