Rotterdam Autolak Webshop Fonteyn

Sinds 2007 heeft, de ervaren autoschadehersteller, Pascal Fonteyn zijn eigen schadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn. Zijn bedrijf is gevestigd op het industrieterrein van het Noord-Brabantse Best. Fonteyn richt zich op uitdeuken zonder spuiten, het polijsten van krassen en spotrepair. Dit laatste is het plaatselijk bijspuiten van uw auto met elke mogelijke kleur autolak van elk automerk.
Bent u op zoek naar een voordelige en milieuvriendelijke manier om zelf uw autoschade te herstellen, dan hoeft u niet vlakbij Spotrepair Fonteyn te wonen. Fonteyn heeft namelijk ook een webshop voor zijn producten, waardoor het hele land van deze producten kan profiteren. Woont u bijvoorbeeld in Rotterdam, geen probleem. U bestelt uw producten via de webshop en ontvangt deze bij u thuis, zodat u zelf uw autoschade kunt herstellen en/of uw auto kunt bijwerken.

Spotrepair Fonteyn webshop, Rotterdam

Spotrepair Fonteyn is gespecialiseerd in het bieden van de juiste kleur autolak voor elk automerk. Op hun website zoekt u heel eenvoudige uw eigen kleur op. In de webshop vindt u naast autolak kleur (in blik), autolak spuitbussen en lakstift, ook overige benodigdheden voor het zelf herstellen van uw auto en/of bijwerken van uw auto, zoals:
–      plamuurmateriaal
–      Schuurmachines en schuurmateriaal

 • Reinigingsproducten
 • spuitpistolen
 • Simoniz kleuren wax
 • Maskers handschoenen
 • Carrosseriekit
 • wielhoezen
 • Polyester producten
 • Kleefdoek
 • Tape
 • Materiaal om te polijsten

Rotterdam Autolak Webshop Fonteyn

Service Rotterdam

Bij Spotrepair Fonteyn staat een goede service voorop! Zij hanteren daarom de volgende service:

 • Bestelde producten worden binnen twee werkdagen geleverd door het hele land, van Rotterdam tot aan Zwolle en van Maastricht tot aan de wadden.
 • Spotrepair heeft handige instructiefilmpjes op de website staan, met uitleg over het zelf herstellen van uw autoschade en/of bijwerken van uw auto.
 • Bij vragen of behoefte aan advies kunt u tijdens kantooruren op werkdagen (08.30u-17.00u) bellen met de helpdesk op 0499-330028.
 • Ook is het mogelijk om uw vraag over de producten van Fonteyn en/of behoefte aan advies bij het herstellen van autoschade, te mailen naar info@spotrepair-fonteyn.nl

 

Interesse Rotterdam

Wilt u graag zelf uw autoschade op een milieuvriendelijke en voordelige manier herstellen en/of uw auto bijwerken, dan bent u bij Spotrepair Fonteyn aan het juiste adres. Waar u ook woont in het land, overal (ook in Rotterdam) levert Fonteyn in twee werkdagen uw producten, van autolak kleur, autolak spuitbussen en lakstift, tot aan overige benodigdheden zoals reinigingsproducten, polijstmateriaal en plamuur.
Voor vragen en advies kunt u Spotrepair Fonteyn altijd bellen en mailen.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

534 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *