Best Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

In 2007 heeft autoschadehersteller Pascal Fonteyn zijn bedrijf Spotrepair Fonteyn opgericht. Zijn autoschadeherstelbedrijf is gevestigd op het industrieterrein van de gemeente Best. Fonteyn richt zich, met zijn tientallen jaren ervaring als autoschadehersteller, op het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Dit laatste houdt in dat autoschade plaatselijk wordt bijgespoten met exact de goede kleur autolak voor uw auto.
Naast het herstellen van autoschade, heeft Pascal Fonteyn ook een webshop aan zijn bedrijf toegevoegd. Dit houdt in dat u ook de mogelijkheid heeft om uw autoschade zelf te herstellen en/of uw auto zelf bij te werken, met behulp van de producten van Spotrepair Fonteyn. Uw kunt de producten bestellen in de webshop en deze worden binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd, maar woont u zelf in de gemeente Best of in de omgeving dan kunt ook uw bestelde producten ophalen in de vestiging van Spotrepair Fonteyn:

Spotrepair Fonteyn
Industrieweg 164A
5683CG Best

Spotrepair Fonteyn webshop, gemeente Best

Om er achter te komen wat u nodig heeft voor het zelf herstellen van uw autoschade, neemt u een kijkje op de website van Spotrepair Fonteyn. Hier vindt u alle benodigde informatie. Ook kunt u altijd bellen (0449-330028) of mailen (info@spotrepair-fonteyn.nl) wanneer u meer informatie wilt hebben of uw vragen wilt stellen over het zelf herstellen van autoschade.
Met behulp van de producten van Spotrepair Fonteyn herstelt u uw autoschade in precies de goede kleur van uw auto. U vindt op de website namelijk alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken.
Bij Spotrepair Fonteyn bestelt u dus autolak kleur in blik, maar ook lakstift en autolak spuitbussen. Daarnaast verkoopt Fonteyn ook alle verdere benodigdheden voor het zelf herstellen van autoschade: materiaal om te polijsten, tape, reinigingsproducten, wielhoezen, maskers, handschoenen, plamuur/materiaal, polyester producten, Simoniz kleuren wax, carrosseriekit, schuurmachines en ander schuurmateriaal, spuitpistolen en kleefdoek.
Best Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Service gemeente Best

De producten van Spotrepair Fonteyn zijn voordelig en milieuvriendelijk. Ze worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd, maar al woont u dichtbij (bijvoorbeeld in Best zelf) kunt u ook de producten ophalen.
Ter ondersteuning bij het zelf herstellen van uw autoschade, heeft Spotrepair Fonteyn handige instructiefilmpjes op hun website gezet. Zo ziet u stap voor stap hoe u, met behulp van de producten van Fonteyn, zelf uw autoschade kunt herstellen en/of uw auto kunt bijwerken.
Tevens is er een telefonische helpdesk en de mogelijkheid om via de mail uw vraag te stellen. Dit laatste biedt de optie om een foto van uw autoschade mee te sturen, zodat u advies op maat kunt ontvangen:
Telefoonnummer helpdesk: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u-17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse gemeente Best

Bij interesse voor autolak of andere benodigdheden om uw autoschade te herstellen, neem een kijkje in de webshop. Voor vragen en of advies, bel of mail gerust.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

534 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *