Best Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Best Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat kunnen wij u bieden :

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Ook voor advies over Autolak of Industrielak staan wij je graag te woord

Over Ons

In 2007 heeft autoschadehersteller Pascal Fonteyn zijn bedrijf Spotrepair Fonteyn opgericht. Zijn autoschadeherstelbedrijf is gevestigd op het industrieterrein van de gemeente Best. Fonteyn richt zich, met zijn tientallen jaren ervaring als autoschadehersteller, op het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Dit laatste houdt in dat autoschade plaatselijk wordt bijgespoten.En dus met de exact goede kleur autolak voor uw auto.
Naast het herstellen van autoschade, heeft Pascal Fonteyn ook een webshop aan zijn bedrijf toegevoegd. Dit houdt in dat u ook de mogelijkheid heeft om uw autoschade zelf te herstellen. En tevens je auto zelf bij te werken, met behulp van de producten van Spotrepair Fonteyn. Je kunt de producten bestellen in de webshop. Daarbij deze producten binnen twee werkdagen bij je thuis worden bezorgd. Maar woon je zelf in de gemeente Best of in de omgeving, dan kun je ook de bestelde producten ophalen in de vestiging van Spotrepair Fonteyn:

Spotrepair Fonteyn
De Dieze 47
5684PR Best

Wil je niet online bestellen?Dan kun je bij ons ook producten ter plaatse kopen.Bijna alle producten kunnen we direct maken, of uit ons magazijn pakken.Er is een mogelijkheid om een kleurstaal kosteloos bij ons in te laten meten.

Op zaterdags open van 9.30 uur tot 13.30

Spotrepair Fonteyn webshop: Best Autolak

Om er achter te komen wat u nodig hebt voor het zelf herstellen van uw autoschade, neemt u een kijkje op de website van Spotrepair Fonteyn. Hier vindt u alle benodigde informatie. Ook kunt u altijd bellen (0449-330028) of mailen (info@spotrepair-fonteyn.nl) wanneer u meer informatie wilt hebben of uw vragen wilt stellen over het zelf herstellen van autoschade.
Met behulp van de producten van Spotrepair Fonteyn, herstelt u de autoschade in precies de juiste kleur van de auto. U vindt op de website namelijk alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken.
Bij Spotrepair Fonteyn bestelt u dus autolak kleur in blik, maar ook lakstift en autolak spuitbussen. Daarnaast verkopen wij ook alle verdere benodigdheden voor het zelf herstellen van autoschade: materiaal om te polijsten, tape, reinigingsproducten, wielhoezen, maskers, handschoenen, plamuur/materiaal, polyester producten, Simoniz kleuren wax, carrosseriekit, schuurmachines en ander schuurmateriaal, spuitpistolen en kleefdoek.

Service: Best Autolak

De producten van Spotrepair Fonteyn zijn voordelig en milieuvriendelijk. Ze worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd, maar al woon je dichtbij (bijvoorbeeld in Best zelf) kun je ook de producten ophalen.
Ter ondersteuning bij het zelf herstellen van je autoschade, heeft Spotrepair Fonteyn handige instructiefilmpjes op hun website gezet. Zo laten wij u zien hoe je met behulp van onze producten stap voor stap hoe u  zelf de autoschade kunt herstellen.Maar ook hoe je  de auto kunt bijwerken.
Tevens is er een telefonische helpdesk en de mogelijkheid om via de mail je vraag te stellen. Dit laatste biedt de optie om een foto van je autoschade mee te sturen, zodat je advies op maat kunt ontvangen:
Telefoonnummer helpdesk: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u-17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Best Autolak

Bij interesse voor autolak of andere benodigdheden om je autoschade te herstellen. Neem een kijkje in de webshop. Voor vragen en of advies, bel of mail gerust.

Terug naar Shop

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

698 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top