Groningen Autolak Webshop Fonteyn

Groningen Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Over Ons

Heeft u last van autoschade en wilt u deze graag zelf herstellen? Dan bent u bij Spotrepair Fonteyn aan het goede adres!
Pascal Fonteyn, ervaren autoschadehersteller, richtte in 2007 zijn bedrijf Spotrepair Fonteyn op. Dit bedrijf is gevestigd op het industrieterrein van de gemeente Best. Hier richt hij zich op het herstellen van autoschade door middel van het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair.
Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van uw autoschade, in elke mogelijke kleur autolak. Omdat Fonteyn graag zoveel mogelijk mensen van dienst wil zijn, biedt hij ook de mogelijkheid aan mensen om hun autoschade zelf te herstellen. Dit doet hij door zijn producten te verkopen via zijn webshop op zijn website. Dus al woont u in Groningen, u kunt nog steeds profiteren van de producten van Spotrepair Fonteyn om zelf de schade aan uw auto te herstellen en/of bij te werken.

 bezorgden: Groningen Autolak

U besluit om uw autoschade zelf te herstellen. U zoekt daarvoor kwalitatief goede producten, die tevens milieuvriendelijk en voordelig zijn? In de webshop van Spotrepair vindt u alles wat u hiervoor nodig heeft. Het maakt niet of u in Maastricht of Groningen woont, uw producten zijn in twee werkdagen bij u thuis.
De producten, die u in de webshop vindt, zijn zeer uitgebreid en divers. Om te beginnen is het heel belangrijk om precies de goede kleur autolak te hebben. Dat is geen probleem bij Fonteyn. Alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken zijn te bestellen. U bestelt dus heel eenvoudig uw benodigde kleur autolak in blik, lakstift en autolak spuitbussen. Daarnaast vindt u ook andere benodigde producten, zoals: spuitpistolen, tape, polyester producten, carrosseriekit, plamuur/materiaal, materiaal om te polijsten, kleefdoek, maskers handschoenen, Simoniz kleuren wax, wielhoezen, schuurmachines en schuurmaterialen en reinigingsproducten.

Groningen Autolak Webshop Fonteyn

Service: Groningen Autolak

Vraagt u zich of hoe u uw autoschade zelf kunt herstellen? Op de website van Spotrepair Fonteyn vindt u instructiefilmpjes waarop uitgelegd wordt hoe u de producten van Fonteyn kunt gebruiken. Dit kunt u als handige handleiding gebruiken bij het herstellen van uw autoschade.
Natuurlijk kan het altijd nog zijn dat u toch nog vragen heeft of vastloopt bij het zelf herstellen van uw autoschade. Neemt u dan gerust telefonisch of via de mail contact op met Spotrepair Fonteyn. Doordat Pascal Fonteyn tientallen jaren ervaring heeft als autoschadehersteller is hij hierin zo bedreven, dat hij u telefonisch of via de mail kan adviseren. Op die manier hoeft u niet eens van huis, maar blijft u gewoon thuis in woonplaats, bijvoorbeeld Groningen. Voor een advies op maat is het zelfs mogelijk een foto van uw autoschade te mailen.
Op werkdagen kunt u tussen 08.30u en 17.00u bellen met Spotrepair Fonteyn op 0499-330028. Mailen kan altijd op info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Groningen Autolak

Waar u ook woont, van Groningen tot aan Maastricht, Spotrepair Fonteyn levert uw producten om zelf uw autoschade te herstellen in twee werkdagen bij u thuis. In de webshop vindt u alle mogelijke kleuren autolak, lakstift en autolak spuitbussen en overige benodigdheden voor autoschadeherstel, zoals spuitpistolen, reinigingsmiddelen en schuurmateriaal.
Service staat bij Spotrepair Fonteyn voorop. Voor uw vragen en/of advies bel of mail gerust.

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

691 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top