Middelburg autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Mijn naam is Pascal Fonteyn. Ik heb tientallen jaren ervaring in het herstellen van autoschade. Sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf hierin, Spotrepair Fonteyn genaamd. Mijn bedrijf is gevestigd in het Noord-Brabantse Best, waar ik mij met name richt op uitdeuken zonder spuiten, krassen polijsten en spotrepair (plaatselijk bijspuiten). Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen help met het herstellen van hun autoschade heb ik ook een webshop opgericht. Zo kunnen ook mensen van verder weg, bijvoorbeeld woonachtig in Middelburg, van mijn producten profiteren. De webshop biedt de mogelijkheid om alle benodigde producten te bestellen voor het zelf herstellen van autoschade en/of bijwerken van de auto in elke mogelijke kleur autolak.

 

Producten Spotrepair Fonteyn, ook bezorging in Middelburg

Spotrepair Fonteyn heeft benodigdheden voor het schade herstellen van elke auto. Elke mogelijke kleur autolak, lakstift en autolak spuitbussen vindt u in onze webshop. Niet alleen autolak (kleur), lakstift en autolak spuitbussen vindt u in onze webshop, ook andere benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade. Zo verkoopt Spotrepair Fonteyn: reinigingsproducten, materiaal om te polijsten, schuurmachine en schuurmateriaal, tape, polyester producten, plamuur/materiaal, carrosseriekit, spuitpistool, wielhoezen, kleefdoek, Simoniz kleuren wax en maskers handschoenen.
Dus bent u woonachtig in Middelsburg of elders in het land en heeft u autoschade die u zelf wilt herstellen, u vindt alle benodigdheden in onze webshop. In twee werkdagen heeft u ze bij u thuis in Middelburg of elders in het land.

Service Middelburg

Na twee werkdagen heeft u uw producten bij u in huis, bijvoorbeeld in Middelburg. Het is tijd om uw autoschade zelf te herstellen. De instructiefilmpjes op de website van Spotrepair Fonteyn helpen u met instructies. Natuurlijk kan het gebeuren dat u toch nog wat advies nodig hebt of vragen over de producten en het herstellen van uw auto. Aarzel dan niet om telefonisch (0499-330028) of via de mail (info@spotrepair-fonteyn.nl) contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij op werkdagen tijdens kantoortijden van 08.30u tot 17.00u te bereiken. Via de mail kunt u altijd op elk gewenst tijdstip contact met ons opnemen. Stuurt u een foto van uw schade mee, dan krijgt u advies op maat.

Interesse Middelburg

Spotrepair bezorgt bestellingen door het hele land. Dus ook bij u in Middelburg. Heeft u interesse, bestel dan de producten via de webshop. Het is mogelijk om alle mogelijke autokleuren autolak bij ons te bestellen. Ook bestelt u de verdere benodigdheden als plamuur, schuurmateriaal en een spuitpistool. U vindt op onze website handige filmpjes met instructies om uw auto zelf te herstellen. Daarnaast staat een goede service bij ons voorop en mag u ons altijd benaderen voor advies op maat.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

528 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *