Zwolle Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Spotrepair Fonteyn is een bedrijf voor autoschadeherstel. Zij polijsten krassen, deuken uit zonder zonder spuiten en spuiten uw auto plaatselijk bij (spotrepair).

Spotrepair Fonteyn, gevestigd in de Noord-Brabantse gemeente Best, heeft sinds enige tijd ook een webshop op hun website. Op deze manier wil eigenaar Pascal Fonteyn, ook mensen bedienen die verder weg wonen van zijn zaak, bijvoorbeeld in Zwolle. In de webshop vindt u alle benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade en/of het bijwerken van uw auto.

Webshop, Zwolle

Als u bijvoorbeeld in Zwolle woont, bevindt autoschadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn zich niet bij u om de hoek. Toch kunt u profiteren van hun producten door deze te bestellen in de webshop op hun website. Binnen twee werkdagen heeft u uw spullen al bij u thuis en herstelt u uw autoschade zelf.
U wilt natuurlijk uw auto herstellen met precies de goede kleur autolak van uw auto. Dat is geen probleem bij Spotrepair Fonteyn. Op de website kunt u zien dat zij beschikken over alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken. Zo zoekt u uw eigen kleur autolak eenvoudig op.
Naast het verkopen van autolak kleur (in blik), lakstift en autolak spuitbussen, verkoopt Fonteyn ook de overige benodigdheden voor het zelf herstellen en/of bijwerken van uw auto: kleefdoek, reinigingsproducten, Simoniz kleuren wax, tape, wielhoezen, plamuur/materiaal, schuurmateriaal, schuurmachines, carrosseriekit, maskers handschoenen, spuitpistolen, polyester producten en materiaal om te polijsten.
Zwolle Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Service Zwolle

Na bestelling ontvangt u uw producten in twee werkdagen bij u thuis. Spotrepair levert in heel Nederland, dus ook bij u in Zwolle. Na ontvangst van uw producten kunt u aan de slag om zelf uw autoschade te herstellen. Ter ondersteuning vindt u op de website handige instructievideo’s waarop uitgelegd wordt hoe u de producten van Fonteyn gebruikt bij het zelf herstellen van uw autoschade. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of mailen wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar tips. Als extra service biedt Spotrepair Fonteyn de mogelijkheid om een foto van uw autoschade te mailen. U krijgt dan advies op maat.
U kunt Spotrepair Fonteyn op werkdagen tussen 08.30u en 17.00u bellen op 0499-330028. Mailen kan altijd naar info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse Zwolle

Wilt u gebruik maken van de voordelige en milieuvriendelijke producten van Spotrepair Fonteyn, neem een kijkje in hun webshop op hun website. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw autoschade zelf te herstellen. Van autolak kleur, lakstift en spuitbussen autolak tot aan overige benodigdheden als plamuur, schuurmateriaal en reinigingsmiddel.
Spotrepair Fonteyn gaat voor een goede service. Producten worden in twee werkdagen geregeld en via de mail en telefonisch staan zij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Bestel hier uw spotrepair set!

Spotrepair set 16 delig

534 Orders
Inhoud:
 1. Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 2. Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 3. Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 4. Spuitbus Uitspuitverdunner
 5. Spuitbus Siliconenverwijderaar
 6. Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 7. Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 8. APP autoplamuur plus verharder 200 gram.
 9. Rol afplaktape 19mm Norton
 10. Spraymaster Pistoolhouder
 11. APP Kleefdoek
 12. Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
79.95 74.95

Merk,Kleurcode/Naam *

Kenteken: (Niet verplicht)

Beschrijving

Spotrepair set autolak 16 delig voor zelf je auto bij te spuiten.

Spotrepair Set 16 delige van professionele kwaliteit is van NEXA AUTOCOLOR (PPG) en kun je gemakkelijk een bumperhoek, schermrand of deel van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat.In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto van krassen en of deuken.Zaak is om aan te vangen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper of op het plaatwerk van de auto, bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kun je de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen.De verharder die is mee geleverd bij de plamuur is voldoende voor het blikje daarvan, dus ervan uitgaan dat je ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur.De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P280 en de randen van het schade deel met P400 om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer

Na het afplakken kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten, na de laatste laag primer kun je deze enkele uren laten drogen bij 20 graden celcius om deze naderhand te schuren.Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800 daarna naschuren met P1200 om vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje.Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek in deze Spotrepair set voor de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen.Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden celcius, de laatste laag autolak moet aangebracht worden in een dunne nevellaag waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan waardoor de metallic kleur nu de bontvrij wordt, geld overigens uiteraard niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur, let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat.Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius, deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleurlak daar we voldoende boddy willen krijgen voor een optimale glansgraad.De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set is te gebruiken voor de lakovergangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto, dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair set 16 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *