Den Haag Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Den Haag Autolak en Spuitbussen Webshop

Een gedeelte van ons assortiment:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Over Ons

In 2007 werd Spotrepair Fonteyn opgericht door Pascal Fonteyn. Spotrepair Fonteyn richt zich op autoschadeherstel door middel van spotrepair, krassen polijsten, en uitdeuken zonder spuiten. Spotrepair kan uitgelegd worden als plaatselijk bijspuiten. Het is een goedkope en milieuvriendelijke methode om de schade aan uw auto in alle mogelijke kleuren autolak te herstellen. Naast het herstellen van autoschade in zijn autogarage in de gemeente Best, heeft Fonteyn ook een webshop. Op deze manier kunnen mensen uit het hele land, bijvoorbeeld uit Den Haag, ook gebruik maken van de producten van Spotrepair Fonteyn. Zo kunnen zij zelf hun autoschade herstellen en auto bijwerken.

 Den Haag Autolak Online Bestellen.

De uitgebreide webshop van Spotrepair Fonteyn bevat alle benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade. Maar ook het bijwerken van uw auto. U vindt hier autolak (kleur), lakstift en autolak spuitbussen in alle mogelijke autokleuren van alle mogelijke automerken.
Naast autolak, vindt u ook verdere benodigdheden om uw autoschade zelf te herstellen.

Te denken valt aan:

 • Polyester producten
 • Spuitpistolen
 • Carrosseriekit
 • Kleefdoek
 • Reinigingsproducten
 • Tape
 • Industrielak
 • Plamuur/materiaal
 • Industrielak
 • Schuurmachine en schuurmateriaal
 • Maskers handschoenen
 • Materiaal om te polijsten

spuitbus volkswagen nexa la7w

Heeft u autoschade en wilt u deze voordelig en zelf herstellen? Woont u bijvoorbeeld in Den Haag, bestel dan de benodigdheden autoschadeherstel bij Spotrepair Fonteyn U ontvangt uw spullen in twee werkdagen bij u thuis.

Service: Den Haag Autolak

Na uw bestelling ontvangt u uw producten in twee werkdagen bij u thuis, bijvoorbeeld in Den Haag. Om zelf uw autoschade te herstellen is het belangrijk dat u weet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Spotrepair Fonteyn werkt daarom met instructiefilms die u op de website kunt vinden. Dit kunt u als handige handleiding gebruiken bij het herstellen van uw autoschade. Mocht u toch ergens tegenaan lopen, waardoor u advies of vragen hebt over de producten en/of het zelf herstellen van uw autoschade, neem dan contact op met Fonteyn. Op werkdagen kunt u tussen 08.30u en 17.00u telefonisch contact opnemen met de helpdesk op het telefoonnummer: 0499-330028. Buiten kantoortijden, maar ook op kantoortijden, kunt u ook mailen naar info@spotrepair-fonteyn.nl Het is handig als u een foto van uw schade meestuurt, zodat u advies op maat kunt ontvangen.

 interesse: Den Haag Autolak

Heeft u autoschade en wilt u deze zelf herstellen? Bestel dan uw producten via de webshop van Spotrepair Fonteyn. Alle benodigdheden, zoals alle kleuren autolak, schuurmateriaal, polijstmateriaal en plamuur, vindt u hier. Binnen twee werkdagen ontvangt u uw spullen thuis, bijvoorbeeld in Den Haag. Er zijn handige instructiefilms voor u beschikbaar die u helpen bij het zelf herstellen van schade. En zo nodig zijn er ook mogelijkheden om telefonisch en via de mail bijgestaan te worden met advies op maat.

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

697 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top