Leeuwarden Autolak Webshop Fonteyn

Leeuwarden Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

 Info: Leeuwarden Autolak

Eigenaar Pascal Fonteyn, heeft in 2007 Spotrepair Fonteyn opgericht. Het bedrijf voor autoschadeherstel is gevestigd in de gemeente Best. Daar kunt u terecht om uw autoschade te laten herstellen, door middel van het polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair (plaatselijk bijspuiten met elke mogelijke kleur autolak).
Fonteyn biedt echter ook de mogelijkheid om uw autoschade zelf te herstellen door middel van zijn producten, verkrijgbaar in de webshop op zijn website. Dus al woont u aan de andere kant van het land, zoals in Leeuwarden, u kunt profiteren van de producten van Spotrepair Fonteyn. Zo herstelt u zelf uw autoschade of werkt u zelf uw autoschade bij.

 Bezorging:  Leeuwarden Autolak

Bezorging autolak in Leeuwarden is mogelijk.U wilt graag uw autschade zelf herstellen op een milieuvriendelijke en voordelige manier? Bestel uw producten in de webshop van Spotrepair Fonteyn en in twee werkdagen heeft u uw producten bij u in huis. Spotrepair Fonteyn bezorgt door het hele land, van Leeuwarden tot aan Maastricht.
In de webshop vindt u alle benodigde producten die u nodig heeft om uw autoschade in exact de goede kleur van uw auto te herstellen. Zo vindt u hier autolak kleur, lakstift en autolak spuitbussen. Maar u kunt ook terecht voor de overige producten die u nodig heeft om uw autoschade zelf te herstellen. Zo vindt u in de webshop: reinigingsproducten, materiaal om te polijsten, Simoniz kleuren wax, schuurmateriaal en schuurmachines, maskers handschoenen, kleefdoek, carrosseriekit, plamuur/materiaal, spuitpistolen, polyester producten, wielhoezen en tape.

Leeuwarden Autolak Webshop Fonteyn

Service: Leeuwarden Autolak

Spotrepair Fonteyn biedt u de mogelijkheid om instructiefilmpjes op de website te bekijken. Op deze handige filmpjes wordt gedemonstreerd hoe u zelf uw autoschade kunt herstellen met de producten van Spotrepair Fonteyn. Op die manier heeft u, of u nu in Leeuwarden of Maastricht bent, altijd uitleg bij de hand. Daarnaast kunt u ook ter aanvulling altijd telefonisch advies vragen bij het herstellen van uw autoschade. Hiervoor kunt u op werkdagen tijdens kantoortijden tussen 08.30u en 17.00u contact opnemen met de helpdesk op 0499-330028.
Ook is het mogelijk om via de mail advies te vragen. U ontvangt advies op maat wanneer u een foto van uw autoschade meestuurt. Mail hiervoor naar: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Leeuwarden Autolak

Spotrepair Fonteyn biedt in hun webshop producten aan voor het zelf herstellen van uw autoschade, in elke mogelijke kleur autolak. Uw producten ontvangt u binnen twee werkdagen bij u thuis, waar u ook woont in het land, zoals bijvoorbeeld in Leeuwarden.
U vindt in de webshop alle mogelijke kleuren autolak, lakstift en autolak spuitbussen. Ook vindt u er overige producten als plamuur, schuurmateriaal, reinigingsmiddelen en materiaal om te polijsten.
Een goede service vindt Sportrepair Fonteyn erg belangrijk. Bij interesse of vragen neem dan ook gerust contact op via telefoon en/of mail.

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

697 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top