Turnhout Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Turnhout Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Info: Autolak Turnhout

Autoschadeherstelbedrijf Spotrepair Fonteyn is in 2007 opgericht door Pascal Fonteyn. Ons autoschadeherstebedrijf is gevestigd in de Noord-Brabantse gemeente Best (nabij Eindhoven). Als zeer ervaren autoschadehersteller, richten wij ons op het polijsten van krassen. Maar ook passen wij Spotrepair (deel reparatie) toe.Wij zorgen er voor dat dit met exact de goede kleur autolak gebeurd..Maar ook voor uitdeuken zonder spuiten kun je bij ons terecht. Dit laatste is een milieuvriendelijk en voordelige manier om autoschade te herstellen. Dit door deze plaatselijk uit te deuken zonder spuiten.Dit doen we door middel van de lijm techniek.Maar bijvoorbeeld ook door gebruik te maken van uitdeuk lepels.

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om hun autoschade thuis zelf te herstellen. Wij verkopen hierdoor onze producten in een webshop. Wanneer u hier bestelt, heeft u uw producten binnen twee werkdagen thuis. Woont u in de regio of bijvoorbeeld net over de grens, dan staat het u ook vrij om de producten zelf op te halen:

Spotrepair Fonteyn:

 • De Dieze 47
 • 5683CG
 • Best (Afslag Best Macro)

Wil je niet online bestellen?Dan kun je bij ons ook producten ter plaatse kopen.Bijna alle producten kunnen we direct maken, of uit ons magazijn pakken.Ook is de mogelijkheid om een kleurstaal bij ons in te laten meten.

Op zaterdags meestal open van 9.30 uur tot 13.30

Spotrepair Fonteyn webshop: Turnhout Autolak

Wanneer u de handige instructiefilmpjes op de website van Spotrepair Fonteyn bekijkt, ziet u welke producten u nodig heeft om uw autoschade te herstellen. Deze producten zijn te bestellen in de webshop op de website. Zo vindt u hier onder andere alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken, zodat u uw auto met exact de goede kleur autolak kunt herstellen.
Bij Spotrepair Fonteyn kunt terecht voor onder andere:

 

Service: Turnhout Autolak

Een goede service staat bij Spotrepair Fonteyn voorop. Bestelde producten worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd. Woont u vlakbij, bijvoorbeeld in het naastgelegen Eindhoven, dan kunt u ook heel gemakkelijk de spullen afhalen.
Ontvangt u graag advies op maat? Dat kan. U stuurt heel eenvoudig een mailtje met een foto van uw autoschade en Fonteyn geeft u advies voor het zelf herstellen van deze autoschade. Naast mailen, kunt u op werkdagen tijdens kantooruren ook altijd bellen met de helpdesk:
Telefoonnummer: 0499-330028 (werkdagen van 08.30u-17.00u)
E-mail: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Turnhout Autolak

Bij interesse voor het zelf herstellen van uw autoschade, neem een kijkje op de website van Spotrepair Fonteyn. De handige instructiefilmpjes geven u informatie over het zelf herstellen van de autoschade. Ook vind u alle benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade in exact de goede kleur autolak.Maar ook zijn onze prijzen aangescherpt voor Industrielakken.Daar vallen bijvoorbeeld onder:2K DTM spuitlak, 2K Bedrijfsautolak, 1K kwast/Rol lak.
Bij vragen en of behoefte aan advies, neemt gerust contact op!Turnhout Autolak altijd in de buurt.

Terug naar Shop

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

697 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top