Haarlem Autolak Webshop Spotrepair Fonteyn

Haarlem Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Over Ons

Na tientallen jaren ervaring in autoschadeherstel, richtte Pascal Fonteyn in 2007 Spotrepair Fonteyn op. Zijn bedrijf, gevestigd in de gemeente Best, is gericht op autoschade, spotrepair (plaatselijk bijspuiten) en uitdeuken zonder spuiten. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, ook zij die verder weg wonen, heeft Spotrepair Fonteyn een webshop waar benodigdheden voor het uw autoschade te bestellen zijn. Woont u bijvoorbeeld in Haarlem en heeft u autoschade? Spotrepair Fonteyn helpt u aan de juiste spullen, geeft u uitleg via instructiefilms en helpt u zo nodig met telefonisch advies of advies via de mail. Zo wordt u geholpen in het zelf herstellen van uw autoschade en of bijwerken van uw auto.

 Producten: Haarlem Autolak

Spotrepair Fonteyn heeft een uitgebreide webshop. U kunt onder andere terecht voor autolak in blik, autolak kleur in blik, lakstift en autolak spuitbussen. Spotrepair Fonteyn verkoopt alle kleuren autolak. U kunt uw autokleur eenvoudig opzoeken op de website.

Ook verdere benodigdheden voor het zelf herstellen van uw autoschade kunt u vinden in de webshop: carrosseriekit, spuitpistool, kleefdoek, maskers handschoenen, plamuur/materiaal, materiaal om te polijsten, polyester producten, reinigingsproducten, schuurmachine, schuurmateriaal, somoniz kleuren was, tape en wielhoezen.

Wanneer u, bijvoorbeeld vanuit Haarlem, online spullen besteld uit de webshop, ontvangt u uw spullen in twee werkdagen thuis.

 

Service: Haarlem Autolak

Spotrepair Fonteyn vindt een goede service erg belangrijk. U ontvangt uw spullen binnen twee werkdagen. Op de websites staat uitleg en zijn instructiefilms te vinden met informatie over hoe u zelf uw autoschade kunt herstellen. Mocht u toch graag advies hebben, kunt u op werkdagen tussen 08.30u en 17.00u telefonisch contact opnemen met de helpdesk: 0499-330028. U kunt op deze tijden en ook buiten deze tijden om ook uw vraag via de mail stellen: info@spotrepair-fonteyn.nl Wanneer u dan ook een foto van de schade meestuurt, krijgt u advies op maat.

 

Interesse: Haarlem Autolak

Komt u bijvoorbeeld uit Haarlem of omgeving en heeft u autoschade die u graag zelf wilt herstellen, bestel de benodigdheden hiervoor in de webshop van Spotrepair Fonteyn. U vindt hier alle kleuren autolak en verdere benodigdheden, zoals materiaal om te polijsten, schuurmateriaal, carrosseriekit en plamuur. In twee werkdagen ontvangt u uw spullen thuis. Bij vragen of advies kunt altijd telefonisch of via de mail contact opnemen.

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

693 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top