Lelystad Autolak Webshop Fonteyn

Lelystad Autolak en Spuitbussen Webshop

Wat hebben wij zoal:

 • Spuitbus autolak 150 en 400ml op kleurcode auto
 • Diverse soorten blanke lak in spuitbus
 • Diverse soorten primer in spuitbus
 • Autolak in lakstift of blikje
 • Alle soorten plamuur
 • Uitdeuken zonder spuiten gereedschap
 • En nog veel meer!

Info: Lelystad Autolak

In het Noord-Brabantse Best is Spotrepair Fonteyn gevestigd, het autoschadeherstelbedrijf van de zeer ervaren autoschadehersteller Pascal Fonteyn. In zijn bedrijf richt hij zich op uitdeuken zonder spuiten, polijsten van krassen en spotrepair (plaatselijk bijspuiten).

Spotrepair Fonteyn heeft ook een webshop met alle artikelen die nodig zijn om zelf uw autoschade te herstellen en/of uw auto bij te werken. Zo kunnen ook mensen die verder weg wonen, bijvoorbeeld in Lelystad, profiteren van de producten van Fonteyn.

 webshop: Lelystad Autolak

Wanneer u besluit om uw autoschade zelf te herstellen, wilt u dit natuurlijk wel in precies de goede kleur van uw auto doen. Dat is bij Spotrepair Fonteyn geen probleem. Op de website vindt u heel eenvoudig de goede kleurcode van uw auto. Fonteyn heeft namelijk alle kleuren autolak van alle automerken. Zo bestelt u dus heel eenvoudig uw eigen kleur autolak.

Voor het herstellen van uw autoschade en/of bijwerken van uw auto heeft u niet alleen autolak kleur in blik, autolak spuitbussen en/of lakstift nodig, maar ook andere producten die tevens bij Spotrepair Fonteyn te bestellen zijn, zoals: materiaal om te polijsten, plamuur/materiaal, schuurmateriaal, schuurmachines, reinigingsproducten, wielhoezen, maskers, handschoenen, polyester producten, Simoniz kleuren wax, tape, carrosseriekit, spuitpistolen en kleefdoek.

Alle producten die u besteld, worden in twee werkdagen overal in Nederland geleverd, of u nu in Lelystad, Maastricht op de wadden woont!

Service: Lelystad Autolak

Spotrepair Fonteyn levert naast voordelige, milieuvriendelijke en kwalitatief goede producten, ook een goede service. Dat is volgens Fonteyn net zo belangrijk. Daarom worden de volgende punten van service gehanteerd:

 • Alle mogelijke kleuren autolak van alle automerken zijn te bestellen bij Spotrepair Fonteyn;
 • Producten worden in twee werkdagen door het hele land geleverd, van Lelystad tot aan Maastricht tot aan de wadden;
 • Op de website vindt u handige instructiefilmpjes die u kunnen begeleiden bij het zelf herstellen van uw autoschade en/of bijwerken van uw auto;
 • Bij vragen en/of behoefte aan advies kunt u altijd bellen met de helpdesk of mailen. Voegt u bij uw mail een foto van uw autoschade, dan is het zelfs mogelijk advies op maat te krijgen.

Telefoonnummer helpdesk: 0499-330028 (bereikbaar op werkdagen van 08.30u-17.00u)

Mailadres: info@spotrepair-fonteyn.nl

Interesse: Lelystad Autolak

Wilt u graag profiteren van de voordelige en milieuvriendelijke producten van Spotrepair Fonteyn om zelf uw autoschade te herstellen en/of auto bij te werken. Neem dan een kijken op de website van Spotrepair Fonteyn. Hier vindt u alle benodigdheden om uw autoschade te herstellen met behulp van autolak in de exact de goede kleur van uw auto. Naast autolak kleur in blik, autolak spuitbussen en lakstift, vindt u in de webshop ook overige benodigdheden voor autoschadeherstel, zoals reiningingsproducten, schuumateriaal, polijstmateriaal, tape en plamuur.

Voor vragen en/of advies bel of mail gerust!

Voor onze Autolakken gebruiken wij uitsluitend PPG

nexa automotive

Autoschade op je Auto en zelf herstellen?

Spotrepair Set 16 Delig

692 Orders
Inhoud:
 • Spuitbus kleur op gewenste code gemaakt
 • Spuitbus Racing Universele Primer Grijs
 • Spuitbus Racing Blanke lak Glans
 • Spuitbus Uitspuitverdunner
 • Spuitbus Siliconenverwijderaar
 • Handvellen 3M schuurpapier diverse groftes 5 stuks
 • Set 4 stuks plamuurmessen Colad
 • Autoplamuur plus verharder 250 gram.
 • Rol afplaktape 19mm Norton
 • Spraymaster Pistoolhouder
 • APP Kleefdoek
 • Set Nitril Handschoenen
#13433
In stock
Oorspronkelijke prijs was: €84,45.Huidige prijs is: €79,95.
EAN: 8785253696676

Merk Voertuig *

Model Voertuig

Bouwjaar

Kleurcode *

Upload

Hier kun je het type plaatje met de kleurcode toevoegen.
(Niet verplicht)

(Maximale grootte bestand 128 MB)

Beschrijving

Spotrepair Set 16 delig Autolak

Spotrepair Set 16 delig Autolak van professionele kwaliteit. De lak is van NEXA AUTOCOLOR (PPG). Daarmee kunt u gemakkelijk een bumperhoek, schermrand spuiten. Of een stukje van een portier bijspuiten met een verbluffend resultaat. In deze Spotrepair set zitten alle benodigde producten voor en reparatie aan de auto met krassen en of deuken. Zaak is om te beginnen met het goed reinigen, vetvrij en droogmaken van de te herstellen schade aan de auto.

Stap 1 voorbewerken:

De 3M handvellen droog zijn bedoeld om de voorbewerking te doen zoals het uitschuren van de krassen op de bumper. Maar ook op het plaatwerk van de auto. Bij erg diepe krassen of deukjes in de auto kunt u de 2K autoplamuur gebruiken om deze op te vullen. De verharder die bij de plamuur hoort is voldoende voor het hele blikje plamuur. Dus ervan uitgaand dat u ongeveer 3% verharder toevoegt aan de plamuur. De plamuur kan worden uitgeschuurd met handvel P180, P240. Vervolgens de randen van het schade deel met P400. Dit om daar straks de Racing Primer in te spuiten.

Stap 2 aanbrengen van Primer:

Na het afplakken, kan de Racing primer worden gespoten in 2 of 3 lagen met een tussentijdse droging van ongeveer 10 minuten. Na de laatste laag primer kunt u deze enkele uren laten drogen bij 20 graden Celcius. Deze kan daarna worden geschuurd. Het schuren van de primer gebeurd met handvel 3M P800. Als dat gebeurd is , naschuren met P1200. Nu kunnen we vervolgens de ruimte rond de schadeplek te matteren met een vochtige spons en een beetje schuurmiddel uit het keukenkastje. Als de schadeplek vervolgens weer is droog gemaakt heeft de autolak een matte glans. Dit is waar de spuitlak kleur en blanke lak een goede hechting op heeft.

Stap 3 aanbrengen van de kleur:

Als de auto is afgeplakt, kan deze worden afgekleefd met bijgeleverde kleefdoek. Deze dient om de achtergebleven stofdeeltjes te verwijderen .Nu kan worden begonnen met het spuiten van de autolak kleur in 2 lagen met een tussentijdse droging van 15 minuten bij 20 graden Celcius. De laatste laag autolak kan aangebracht worden in een dunne nevellaag. Dit is waardoor de metallic deeltjes rechtop komen te staan en de metallic kleur nu de bontvrij wordt. Overigens geld dit niet voor de uni kleuren autolak.

Nu de autolak kleur is gespoten kunnen we deze ongeveer een uur laten drogen zodat alle oplosmiddelen zijn verdwenen uit de gespoten kleur. let op dit is belangrijk voor een goed eindresultaat. Wordt de blanke lak te snel gespoten over de kleur lak, dan zal deze na droging mat uitslaan.

Stap 4 aanbrengen van de blanke lak:

Het aanbrengen van de blanke lak gebeurd in 2 vloeiende lagen met een tussentijdse droging van 10 minuten bij 20 graden celcius. Deze lagen kunnen dikker worden gespoten dan de kleur lak daar we voldoende boddy willen krijgen. Dit is belangrijk voor een optimale glansgraad. De uitspuitverdunner in deze Spotrepair set kunt u gebruiken voor de lak overgangen van de vers gespoten autolak en de oude laklaag van de auto. Dit gebeurd zonder de blanke lak te drogen dus meteen na het spuiten daarvan de uitspuitverdunner aanbrengen in de uitspuitzone van de nieuwe blanke lak.

Stap 5 nawerken:

Na voldoende uitharding van de autolak kan deze zo nodig nog worden na gepolijst of gepoetst met polijstpasta of een auto wax.

Spotrepair set autolak voor zelf je auto bij te spuiten.

 

Bekijk hier de uitleg video!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotrepair Set 16 Delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Top