Fiat 124 Spider Autolak 2k

Fiat 124 Spider Autolak Classic kleuren

Fiat 124 Spider Autolak 2k. Alle klassieke uni kleuren van de 124 Spider in een overzicht op kleur. De 2 componenten lak is een proffesionele autolak met een hoge glans en bestand tegen UV licht. Daarnaast is deze krasvast en van hoge kwaliteit. De lak kan worden aangemaakt met een snelle, standaard of een slow verharder. De snelle verharder kunt u gebruiken voor een 1 of 2 pannels bij lage of gemiddelde temperatuur. De standaard verharder is bruikbaar voor bijvoorbeeld een voorkop te spuiten of een hele zijkant. Dit eveneens bij normale temperaturen. Als laatste de slow verharder bruikbaar voor een hele overspuiter of bij hoge temperaturen.

Bent u van plan om toch een blanke lak over de kleurlak te spuiten is dat ook mogelijk. Dan kunt u eerst beter contact met ons opnemen of dit vermelden bij de bestelling van uw producten. Er zijn ook enkele basecoat kleuren van Fiat in deze laklijn. Deze zijn metallics die worden afgespoten met een blanke lak. Dit is voor de bescherming van de kleur. Maar ook voor de hoogglans te verkrijgen.

Ondergrond:

De kleur ondergrond van de Fiat 124 Spider  oppervlak is belangrijk voor de dekkracht. Daar dient u wel rekening met te houden voor een goed eindresultaat.

Beige kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Witte kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Gele kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Rode kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze onderlaag mits het een heldere kleur rood is. Bij een donker rode kleur kan men een medium grijze ondergrond gebruiken.

Groene kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze onderlaag mits het een heldere kleur groen is. Bij een donker groene kleur kan men een medium grijze ondergrond gebruiken.

Grijze kleur:

  • Afhankelijk van de donkerte kunt u de onderlaag aanpassen.

Oranje kleur:

  • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Staat uw Fiat 124 Spider kleur er niet bij ? Dan kunt u de zoekfunctie gebruiken.

Fiat Beige

Fiat Blauw

Fiat Geel

Fiat Groen

Fiat Rood

Fiat Wit

Fiat Oranje

Fiat Grijs

Fiat Zwart

colorextreme caferacer