Wat is een SMART REPAIR Reparatie

Wat is een SMART REPAIR Reparatie ?

Een “SMART REPAIR” is een veel voorkomende uitdrukking in de automobielsector. Waar gaat het over?

Laten we beginnen met het acroniem SMART, wat staat voor “Small Medium Area Repair Technology”. Het verwijst naar een reeks technieken en processen die worden gebruikt om bepaalde specifieke delen van een voertuig in korte tijd te repareren.

Enige tijd geleden vereiste kleine schade aan voertuigen meerdere dagen interventie en hoge kosten in vergelijking met de aard van de schade.

De SMART materialen en technieken maken een einde aan deze ingrepen en bieden snellere, kostenefficiëntere en kwalitatievere oplossingen. Krassen, deuken en oneffenheden worden als SMART-reparaties beschouwd.

Wat is een SMART REPAIR Reparatie

Traditionele reparatie vs. SMART

De traditionele manier om deuken, deuken en krassen te repareren, brengt vaak veel tijd met zich mee bij het demonteren en weer in elkaar zetten en zeker een verzoek om een ​​vervangwagen voor de klant, wat het onhandig en tijdrovend maakt voor zowel de klant als de reparatiewerkplaats.

U kunt SMART-producttechnieken gebruiken om de klanttevredenheid te verhogen. In vergelijking met conventionele reparaties biedt SMART reparaties van hoge kwaliteit tegen lagere kosten en op dezelfde dag. Dit betekent dat het goedkoper en handiger is voor de klant.

Relatest posts

Online shop autolak België
Meeste autoschades in Noord-Brabant.
Helft parkeerschades wordt niet hersteld
Kleur inmeten met de RapidMatch van PPG.

Leave Comments

Top