Berichten

Online shop autolak België

Online shop autolak België

Spotrepair Fonteyn Verkoopt in België

Je kent het probleem wel, je hebt een krasje op je wagen en wilt dit zelf oplossen. Maar welke kleur en welk materiaal heb je er nu precies voor nodig?
Gelukkig kan je ook vanuit België terecht op onze webshop. Al onze producten zijn uitgebreid getest en worden ook in onze eigen garage gebruikt. Met een aanbod van meer dan 6000 producten bieden we je alles wat je nodig hebt.
Het schrikt soms klanten af omdat de producten geleverd worden van over de grens maar we verzekeren je dat alles correct en snel verloopt.
Is het voor 16.00 besteld dan heb je het meestal overmorgen al in huis.
Wat met leveringskosten?
Voor België zijn onze verzendkosten €9
 
In Nederland wordt dit concept al langer toegepast.
In Nederland is het online bestellen van materiaal voor je auto erg populair. Er zijn verschillende particulieren die kleine projecten en schades aan hun auto zelf willen herstellen. Maar het gebeurt regelmatig dat je niet al het nodige materiaal in huis hebt.
Je kan natuurlijk naar de winkel gaan, maar die geeft ook geen zekerheid dat ze het in hun voorraad hebben liggen, vanwege de grote diversiteit aan kleuren en materialen.
Het voordeel van onze online shop is dat we ongeveer alles aanbieden wat je maar kan nodig hebben. Als consument wil je immers zelf bepalen wat voor jou het belangrijkste is en zo een maximale keuze hebben in assortiment en prijs.
Het wordt snel geleverd zodat je op korte termijn je project kan afronden.
Het goede voorbeeld is al gegeven
Momenteel hebben we al meer dan 50 verkopen per week vanuit België maar we zijn er zeker van dat dit in de toekomst gigantisch gaat groeien.
Een van onze meest verkochte producten is autolak. Dit komt omdat wij deze aanbieden in ALLE mogelijke kleuren en ze zijn steeds vergezeld met uitleg video’s op onze website zodat je je project zelf tot een goed einde kan brengen.
Je koopt in slechts enkele muisklikken
Het kopen van materiaal en autolak is eenvoudig. Je gaat gewoon naar onze webshop en selecteert de categorie die je nodig hebt. Of indien je een bepaalde kleur zoekt kan je gewoon de kleurcode ingeven in de zoekbalk.
Je krijgt meteen de juiste foto met omschrijving, gebruik en prijs te zien zodat je zeker bent van je aankoop.
Hoe verloopt de betaling vanuit België?
We bieden verschillende vormen van betaling aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk staat de veiligheid van je gegevens op de eerste plaats en werken we alleen met officieel erkende instanties.
Zo kan u betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact of overboeking. Op deze manier betaal je veilig en via je eigen bank.
Indien er vragen zijn over een aankoop of product moet u niet aarzelen om ons te contacteren. Wij voorzien zo snel mogelijk een antwoord op al je vragen zodat je met een gerust hart verder kan shoppen.
 
 
 
 

Relatest posts

Meeste autoschades in Noord-Brabant.
Helft parkeerschades wordt niet hersteld
Kleur inmeten met de RapidMatch van PPG.
Top