Berichten

mag ik mijn auto overal laten repareren

Mag ik mijn auto overal laten repareren?

Waar mijn auto laten repareren?

Ja, de keuze voor een garage om de schade aan uw auto te laten repareren is aan u. Sommige verzekeraars werken nauw samen met schadeherstelbedrijven waarbij u de kosten niet hoeft voor te schieten. Maar u bent niet verplicht om naar deze bedrijven te gaan.
Het is aan de maatschappij of u een schade *moet* repareren. Echter, wanneer de maatschappij u een schadeuitkering heeft gedaan zonder verplichting dat u de schade moest maken, is het aan u of u de schade wel of niet laat maken.
Wanneer u later een andere schade heeft aan bijvoorbeeld uw bumper, dan kunt u natuurlijk die andere schade wel claimen. De maatschappij kan dan echter bij het bepalen van de hoogte van de schade rekening houden met de oude schade en deze in mindering brengen op de laatste schade.
 

Relatest posts

Europees schadeformulier bij autoschade
Veelgestelde vragen
expetisekosten
Top