Berichten

expetisekosten

Expertise kosten

 Wat zijn expertise kosten

Stel uw auto is WA verzekerd en u heeft schade aan uw auto, indien de schade boven een bepaald bedrag komt, zal er een schade-expert deze schade in een expertise-rapport moeten rapporteren. In zo een geval wordt u verzocht een schadebedrijf te contacten die voor u de calculatie opstelt, foto’s maakt, een rapport aanmaakt.
Voor deze werkzaamheden worden veertig euro aan expertise kosten in rekening gebracht. Maar deze kosten worden  niet in rekening gebracht als u de schade daar laat herstellen bij Fonteyn Spotrepair.

expetisekosten

Wanneer total loss ?

Een auto kan op twee manieren total loss zijn:

1. Hij is technisch total loss als het technisch niet meer mogelijk is om de schade te herstellen.Bijvoorbeeld wanneer het chassis of de carrosserie zodanig is vervormd, dat deugdelijk herstel door reparatie of vervanging niet mogelijk is. Ook bij ernstige water- of brandschade komt deze vorm nogal vaak voor.
2.De auto is economisch total loss als het financieel niet meer verantwoord is om de schade te herstellen. Dit is het geval als de reparatiekosten hoger zijn dan het verschil in waarde van de auto direct vóór het ongeval en direct ná het ongeval.

 

Relatest posts

Europees schadeformulier bij autoschade
Veelgestelde vragen
mag ik mijn auto overal laten repareren
Top