Fiat 500 Autolak 2k

Fiat 500 Autolak Classic kleuren

Fiat 500 Autolak 2k. Alle klassieke uni kleuren van de fiat 500 in een overzicht op kleur. De 2 componenten lak is een proffesionele autolak met een hoge glans en bestand tegen UV licht. Daarnaast is deze krasvast en van hoge kwaliteit. De lak kan worden aangemaakt met een snelle, standaard of een slow verharder. De snelle verharder kunt u gebruiken voor een 1 of 2 pannels bij lage of gemiddelde temperatuur. De standaard verharder is bruikbaar voor bijvoorbeeld een voorkop te spuiten of een hele zijkant. Dit eveneens bij normale temperaturen. Als laatste de slow verharder bruikbaar voor een hele overspuiter of bij hoge temperaturen.

Bent u van plan om toch een blanke lak over de kleurlak te spuiten is dat ook mogelijk. Dan kunt u eerst beter contact met ons opnemen of dit vermelden bij de bestelling van uw producten. Er zijn ook enkele basecoat kleuren van Fiat in deze laklijn. Deze zijn metallics die worden afgespoten met een blanke lak. Dit is voor de bescherming van de kleur. Maar ook voor de hoogglans te verkrijgen.

Ondergrond:

De ondergrond van het te spuiten oppervlak is belangrijk voor de dekkracht. Daar dient u wel rekening met te houden voor een goed eindresultaat.

Beige kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Witte kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Gele kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Rode kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze onderlaag mits het een heldere kleur rood is. Bij een donker rode kleur kan men een medium grijze ondergrond gebruiken.

Groene kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze onderlaag mits het een heldere kleur groen is. Bij een donker groene kleur kan men een medium grijze ondergrond gebruiken.

Grijze kleur:

 • Afhankelijk van de donkerte kunt u de onderlaag aanpassen.

Oranje kleur:

 • Gebruik bij deze kleur een licht grijze of witte onderlaag

Staat uw Fiat 500 kleur er niet bij ? Dan kunt u de zoekfunctie gebruiken

Fiat Beige

Fiat Blauw

Fiat Geel

Fiat Groen

Fiat Rood

Fiat Wit

Fiat Oranje

Fiat Grijs

Fiat Zwart

Color Extreme 2K Epoxy Primer Filler Set

114 Orders
Kenmerken:
 • Set van 1.25 liter Epoxy primer, verharder en verdunner
 • Mengverhouding 3 : 1 : 10%
 • Zeer goede hechting en corrosiewerende eigenschappen.
 • Goed vullende eigenschappen
 • aanbevolen spuitopening 1.5mm of groter.
 • Kleur: Grijs
#EPO-1696/Q-101/X-5
In stock
34,25
EAN: 8785253694801

Beschrijving

Color Extreme 2K Epoxy Primer Filler Set 1.25 liter

Color Extreme 2K Epoxy Primer Filler Set. Dit is een Twee componenten, milde chromaatvrije epoxy Primer Filler. De Primer kan worden gebruikt voor het aflakken van auto’s, chassis en lichte bedrijfswagens. Perfecte ondergrond voor bijvoorbeeld plamuur en polyester spuitplamuur. Te denken valt ook aan restauratie, nieuw werk en reparaties. De Primer is goed bestand tegen chemicaliën en corrosie en is zeer mild voor zachte substraten zoals poeder slurries. Epoxy Primer is altijd aan te bevelen bij vooral twijfelachtige ondergronden.

Eigenschappen Epoxy Primer:

Heeft een zeer goede hechting op staal, gegalvaniseerd staal, aluminium en kunststof die zijn versterkt met glasvezels. Gebruik als een nat-in-nat filler, of gebruik als vullende filler .Overspuitbaar met 2K en Base autolak.na geforceerd drogen (30 minuten bij 60° C) Bij 20° droging laten overnachten. laagdikten tot 120 micron per gespoten laklaag.
Uitzonderlijke temperatuurbestendigheid:

 • Blijvend effect: 150 ° C
 • korte termijn effect: 180 ° C

Potlife  is 6 – 8 uur

Terug naar Primer / Filler

Color Extreme 2K Epoxy Primer Filler Set 1.25 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Color Extreme 2K Epoxy Primer Filler Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags